Ik ben Myriam Zeegers en samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Limburgse heuvellandschap in de gemeente Vaals.

Ik ben een natuurmens, hou van een combinatie van rust en sociale gezelligheid, ben dol op lezen en wil altijd weten waarom. Integriteit, rechtvaardigheid en gelijkheid zijn voor mij erg belangrijk en ik maak me graag sterk voor mens en milieu.

Als mens genoeg life-events beleefd en veel levens- en werkervaring opgedaan. Dit helpt me om empathisch te kunnen luisteren en door te vragen om zo tot de kern van een probleem te komen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de financiële, zakelijke dienstverlening, altijd in ondersteunende en servicegerichte functies.

Er ontstond steeds sterker de behoefte om mijn kwaliteiten in te zetten op sociaal-maatschappelijk gebied. Dit was de start van het vertrouwenswerk. Sinds 2020 mag ik me gecertificeerd Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit noemen en ben ik lid van de landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen.

Ik nodig u graag uit om rond te kijken op mijn website en vrijblijvend contact met me op te nemen mocht u willen weten wat ik voor uw organisatie of vereniging kan betekenen.