EGO VERA  verzorgt graag een offerte die precies past bij uw organisatie, uw mensen en uiteraard uw wensen. Aan het kennismakingsgesprek en het uitbrengen van een offerte zijn geen kosten verbonden. Een kennismakingsgesprek waarin ik uitleg hoe ik te werk ga en waarin u mij vertelt wat voor u de belangrijkste aandachtspunten zijn. Voor bedrijven met meer dan 200 medewerkers stel ik graag een maatwerk abonnement samen. Voor verenigingen gaat de voorkeur ook uit naar een maatwerk abonnement.

Voor organisatie met minder dan 200 medewerkers werk ik met abonnementen en voor alle werkzaamheden buiten het gekozen abonnement een vast tarief per uur. Wilt u meer informatie over de diverse abonnementen en mijn diensten dan nodig ik u uit om, geheel vrijblijvend, contact met me op te nemen via e-mail of telefoon of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.

Het klachtrecht zoals beschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), is door de beroepsvereniging LVV geregeld. Voor meer informatie klikt u hier.

Mijn certificering is geregeld via het CRP en ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Elke 4 jaar is het nodig om deze certificering te vernieuwen door aan te tonen dat ik voldoe aan de eisen zoals het volgen van nascholing, het bijwonen van intervisie-bijeenkomsten en het op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het vakgebied.